menu

Grillet hvid fisk på urtebund med dild topping og safransauce.

72 kr.

Ærtepurésuppe med pocheret torsk og sprød bacon.

65 kr.

Indbagt laks med rejer urter og porrecreme.

69 kr.

Butterdejsskal med stegt og dampet fisk i dildsauce.

72 kr.

Rimmet laks med limedressing og urtesalat.

68 kr.

Tarteletter med høns i asparges.

55 kr.

Røget laks med flødestuvet spinat.

69 kr.

-Alle forretter serveres med lunt friskbagt brød –

                                                                                                    

                                                            Rosastegt kalv på grøntsager vendt med oliven.                                                          

Hertil ærtetimbale, små stegte kartofler samt portvinssauce.

125 kr.

                  Helstegt oksefilet med langtidsbagte tomater, ristede svampe og råmarinerede bønner.                    

     Hertil serveres små stegte kartofler og sauce bordelaise.

                                                                           125 kr.                                                                            

                                                               Langtidsstegt svinemørbrad svøbt i seranoskinke.                                                         

Hertil ovnbagte grøntsager toppet med rødløg, pommes verte og mild dijonsauce.

                                                                          115 kr.                                                                            

                                                   Perlehønebryst med svampefyld, timianstegte grøntsager og ærtetimbale.                                                     

Hertil serveres persille kartofler og tomatiseret sauce.

125 kr.

    Braiseret oksesteg med bagte rodfrugter og spinattimbale.

                                                              Hertil serveres pommes macaire og persillesky.                                                             

115 kr.

      Kalvespidsbryst med rødvinsglacerede champignon og perleløg samt bønner med sprød bacon.            

Hertil serveres pommes rissollées og sauce bourguignonne.

115 kr.

Kalvesteg stegt som vildt med surt og sødt, dampede grøntsager, waldorffsalat,

små stegte kartofler samt flødevildtsauce.

125 kr.

– Alle hovedretter er med andensgangsservering

Fragilité isroulade med frugt og nødder.

72 kr.

Jordbærtrifli med vaniljeis og sprød crumble.

62 kr.

Pêche Melba med vaniljeis, hindbærcoulis og Crème Chantilly.

62 kr.

Iscocktail med råmarinerede frugter, flødeskum og chokoladesauce.

65 kr.

Nøddekurv med is og råmarinerede bær.

65 kr.

Panna cotta med marinerede rabarber og sprød tuille.

58 kr.

Jordbær-gazpacho med is, chokolade og mandler.

72 kr.

 

Klar suppe med urter, samt kød og melboller.

 45 kr.

Klassiske hot-dog’s “med det hele”.  

50 kr.

Kylling-baconsalat med karrydressing og flute.

 50 kr.

Kartoffel-porresuppe med sprød bacon.

 50 kr.

Flødelegeret aspargessuppe med kødboller.

 50 kr.

To slags pålæg og lun leverpostej med bacon, champignon og friskbagt brød.

 60 kr.

Hjemmebagt pizza med mixed salat.

 55 kr.

Biksemad med spejlæg, hertil rugbrød og rødbeder.

 55 kr.

Flødelegeret karrysuppe med kylling, ris og porrer.

 50 kr.